english nederlands

Projecten

Klik op de vlinder om het scherm te vergroten

FALL 2018Abyssinia Traditional Instrument Ensemble

Dit is een langzaam borrelend project dat zich erop richt om alle traditionele Ethiopische muziekstijlen samen te laten komen in een nieuwe stijl. Ik ben naar Bahir Dar geweest om onderzoek te doen naar de diversiteit van de instrumenten en de fenomenale muziekstijlen van de soms conflicterende regionale subculturen. Een prachtig project bedacht door Minyeshu Kifle die mij heeft gevraagd om een ensemble te begeleiden.


Azielzoekers-centrum Rotterdam (AZC)

Vanaf september zal ik een project leiden dat als doel heeft om muzikale activiteiten voor de kinderen van het asielzoekerscentrum in Rotterdam te organiseren. Waar ik aan de ene kant verwacht me daar bezig te gaan houden met rappen, het spelen van Ed Sheeran nummers en het uitleggen van Fruity Loops, hoop ik aan de andere kant gebruik te kunnen maken van mijn kennis van de Arabische, Koerdische en Oost Afrikaanse muziekstijlen. Ik help de grotendeels Syrische, Eritrese en Somalische kinderen op deze manier graag op weg in de cryptische Nederlandse samenleving.


Kade 40

Dit bruisend cultureel centrum aan de haven van Vlaardingen is de thuisbasis van verschillende van mijn activiteiten.


KOFA

Dit voormalig jongerencentrum (OJC Pandamonium) in "downtown" Vlaardingen is tegenwoordig in particuliere handen. KOFA biedt een thuisbasis voor o.a. galerieen, concerten, repetities, workshops en (buurt)feesten. Ik organiseer hier ongeveer 4x per jaar een concert. Het best bewaarde geheim van Vlaardingen!


Lowland Villa

Dit groeiend collectief van muziekdocenten heeft als voornemen om af te rekenen met de slechte gewoonte om professionele artiesten van leerlingen te scheiden. Houd deze ontwikkeling in de gaten!


Muziek aan de Waterweg

Deze muziekdocenten hadden na het faillissement van muziekcentrum OpMaat, de ambitie om muziekles op scholen aan te gaan bieden, zodat kinderen direct na schooltijd aan de slag konden gaan met muziek. Inmiddels bieden zij op diverse basisscholen in Vlaardingen muziekles aan. Bent u op zoek naar een authentieke, professionele muziekdocent, dan bent u hier aan het goede adres!


Open Studio Rotterdam Ijsselmonde

Dit succesvolle project van Marjet Roerink, biedt een springplank voor beginnende artiesten in Rotterdam Zuid. Ik ben hier op dinsdagen aanwezig als muzikaal begeleider van de wellicht grootste concentratie van artistiek talent in Nederland.


Open Studio Vlaardingen

Ik ben de leider van Open Studio Vlaardingen, een tak van de Rotterdamse versie van Marjet Roerink. De thuisbasis van dit project is KADE 40. Iedereen met enig artistiek talent is welkom om te komen kijken hoe wij kunnen helpen. Iedere donderdag om 19.30 uur tijdens schoolweken. Sommige talenten van Open Studio maken inmiddels al iets los in Vlaardingen!


Oudfit

Het Rotterdams Wijktheater sponsort dit prachtige muziek/theater project voor muzikanten in hun gouden jaren. Ik begeleid hen met de muziek en speel mee bij bijzondere gelegenheden.